Mer information

Anställningsform

Allmän visstid

Rekrytering / Tjänst

Timvikarier Stiftelsen Linden

Stiftelsen Linden bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för personer med diagnosen autism. Vårt arbetssätt utgår från ett individfokus där varje hyresgästs individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt och förmåga. Våra verksamheter är belägna i Vingåkers kommun i Södermanland. Arbetstiderna är varierande vilket gör att dag, kväll, natt och helgtjänstgöring förekommer.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har någon form av utbildning/erfarenhet och kunskap inom autismspektrum och ett stort intresse för människor med ett annorlunda sätt att tänka.
Du som söker ska vara positiv och nyfiken till din natur, ha god insikt i vad det innebär att arbeta tillsammans med någon som står i beroendeställning i dennes hem samt vara rörlig och frisk. Goda språkkunskaper i svenska krävs, då våra boende har en funktionsnedsättning där sättet att kommunicera är annorlunda. Eftersom våra hyresgäster ofta har avvikande och utmanande beteenden skall den som arbetar hos oss ha en mycket god kännedom om sig själv och sina egna styrkor och svagheter.

Övrigt

Körkort B är ett krav.

Du ska på förfrågan kunna uppvisa utdrag från belastningsregistret.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi väljer kandidater allt eftersom ansökningarna kommer in. Vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Stiftelsen Linden samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vill Du veta mer?
Kontakta Moa Lindroos 0702743912